Într-o stare de dragoste, într-o stare de spirit. Infractorul Sinaia a fost eliberat de procuror.

Ucisă de iubit, într-o pensiune de la munte. Criminalul din Sinaia, eliberat de procuror

În timpul primirii unor pensiuni din Sinai de către un bărbat pe care nu-l mai întâlnise niciodată, o femeie s-a iritat. Cu permisul suspendat, infractorul a agresat o femeie și apoi a fugit de la locul crimei. Politiștii au reușit să-l captureze într-un oraș din apropiere. Cu toate acestea, procurorul a decis că individul poate fi cercetat în timpul său, deoarece nu există nicio concluzie medicală care să stabilească o legătură între rănile primite și moartea femeii.

Relația dintre victimă și agresor tocmai a început recent. Aceștia sunt binecunoscuți pe Facebook și își planifică prima întâlnire față în față la Sinaia.

Deși nu este clar ce a provocat controversa, se știe că în timpul primirii unei bursele, un bărbat a lovit o femeie însărcinată și a fost grav rănită la cap.

Bărbatul s-a lovit de îndată ce și-a dat seama că partenerul său nu mai migrează.

O echipă de poliție a reușit să o blocheze în Comarnic.

Barbatul a părăsit locul fatidic, fiind descoperit de politicieni în Comarnic în scurt timp. El figureaza cu permisul suspendat an alcoolemie de 1.40mg / litru alcool pur in expirat aerul “Maria Magdalena Radulescu, cuvant de cuvant IPJ Prahova, declara.

Cu toate acestea, procurorul din acest caz nu a solicitat rejudecarea, deoarece nu s-au demonstrat dovezi că loviturile sale au fost îndreptate către decedatele femeilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *