INTERZIS numărul total de persoane afectate de aceste afecțiuni care consumă murături

Consumul de murături, INTERZIS total persoanelor care suferă de aceste afecţiuni

Deoarece conțin cantități semnificative de vitamina C, A, licopen și magneziu, leguminoasele dulci-acrisoare sunt considerate medicamente naturale. Specialiștii cred că sunt arme eficiente împotriva infecțiilor și chiar a tumorilor canceroase.

“În timpul fermentației, leguminoasele produc bacterii benefice care ajută la reglarea microflorei și la întărirea imunității. Drept urmare, reduc alergiile și sunt anticancerigene, deoarece reduc inflamația în organism. Este minunat să puneți usturoiul tocat și maghiranul într-un mortar. Mărarul conține flavonoide, care ajută la regenerarea țesuturilor, în timp ce usturoiul ajută la echilibrul bacteriilor din organism. În plus, muștar boabele ajută la prevenirea balonarilor “, explică Daniela Stan, medic de familie.

“Cu toate acestea, nu toată lumea este afectată de moartea unei persoane dragi. Cei care suferă de afecțiuni precum boli de rinichi, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet de tip I și II, retenție de apă sau dureri de cap frecvente sau migrene ar trebui să evite murături. Cei cu steatoza hepatică, precum și femeile însărcinate cu preeclampsie, ar trebui să consume cantități moderate de alimente zaharate ”, avertizează medicul, potrivit adevarul.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *