În timpul unei vizite la Vama Veche, Forin Cîțu – “Omul e penibil, e ridicol omul e penibil omul e penibil omul Poate că ar fi mai bine dacă am aștepta până ajunge el pentru a-l răci” – Dacă căutați puțin acid, iată locul unde să fii.

Forin Cîțu, în vizită în Vama Veche - "Omul e penibil, e ridicol. Poate e bine dacă ar sta până la vară acolo, să scăpăm de el" - Cine face comentariul acid

Florin Cîțu a făcut duminică o vizită rapidă la Vama Veche, însoțit de prietenul său Dan Vîlceanu. În emisiunea Culisele Puterii de la Realitatea PLUS, Miron Mitrea a comentat primul act.

“Omul și culpabil, și ridicol. Faceți o acțiune ca aceasta și veți vedea că nu aveți nici cea mai mică înclinație politică. Le-a spus în primii vamaiotilor că se duce la Vama Veche, dar a uitat, așa că he is now.Omul e ridicol omul e ridicol omul e ridic Poate că ar fi mai bine dacă am aștepta să ajungă să-l prindă.

România are cel mai mare deficit comercial din istoria recentă, precum și cea mai mare datorie externă din 1960. Nu putem vorbi despre un deficit de 3 puncte procentuale din cauza comisioanelor pe care trebuie să le plătim creditorilor externi. Ne propunem o rată a inflației de 7,5%, care este enormă, și plătim cel mai mare dobânzi. „Ministrul finanțelor se plimbă în jurul lui Vama Veche de mâna împreună cu prietenul său”, a declarat Miron Mitrea, un critic deschis, la Realitatea PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *