FOTO Accident grav în Cluj-Napoca – patru persoane au fost ucise după ce automobilul în care circulau a lovit șinele de tren și s-a ciocnit cu un CFR stâlp.

FOTO Accident grav, în Cluj - 4 victime, după ce mașina în care se aflau a ajuns pe șinele de tren și a lovit un stâlp CFR

Duminică seara a avut loc un accident grav pe Calea Someșeni din Cluj-Napoca. Potrivit realityadecluj.net, tinerii au fost răniți după ce au ajuns într-o mașină pe șinele trenului și au lovit un CFR stâlp.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:40.

Două vehicule speciale cu o misiune de recuperare, două echipe SMURD și o echipă SAJ au fost trimise la locul accidentului.

”La momentul sosirii din fața locației, au descoperit un automobil avariat, care ajunsese la gară, dar ocupanții îl părăsiseră și aveau nevoie de asistență specializată.

Patru adolescenți au primit primul ajutor și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la un spital pentru investigații și îngrijiri specializate.

Pompierii au susținut acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au îndepărtat vehiculul blocat de pe autostradă, permițând reluarea traficului feroviar ”, potrivit ISU Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *