Elena Merișoreanu, primele declarații ale spitalului după ce am fost infectate cu Coronavirus: „Nu cred că vom putea face nimic pentru că am fost vaccinați”.

Elena Merișoreanu, primele declarații de pe patul de spital după ce s-a infectat cu Coronavirus: "Nu mă gândeam că pot să fac covid pentru că am făcut vaccinul"

Elena Merișoreanu a vorbit cu Realitatea PLUS despre modul în care s-a infectat cu coronavirusul, în ciuda faptului că a primit ambele doze de vaccinare.
“Mă simt binișor, dacă nu ne-am descurca atât de bine, nu am fi aici.” Sunt bolnav de o săptămână, simțindu-mă putred și incapabil să mănânc. Nu cred că voi putea compensa vaccinările pe care le-am avut. Am terminat-o la începutul lunii.

Nu mi-a venit nimic în minte; saturatia a fost excelenta; Am observat că a fost mișto; Eram la evenimente, transpiram; Eram într-o stare de aerare. Aseară am început să mă simt foarte rău; Nu aveam niciun gust, nici un miros, nici miros, așa că am înșelat și m-am dus la spital. Am finalizat toate testele, iar rezultatele au fost pozitive, prin urmare am fost plasat pe gard. Mă simt foarte bine chiar acum.

Există o mulțime de oameni care nu au fost vaccinați și sunt bolnavi. „Sunt încă impresionată și sunt încă foarte tânără”, a spus Elena Merișoreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *