După ce s-a urcat într-o cisternă, un băiat de 13 ani a fost electrocutat. Victima a fost transportată la București cu elicopterul SMURD.

Un copil de 13 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon cisternă. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la București

Potrivit ISU Hunedoara, un tânăr de 13 ani a fost electrocutat duminică seara în Deva după ce a fost plasat pe o cisternă vagon în urma unei victime electrice cu arc care a suferit arsuri acoperind 70% din suprafața corpului.

Incidentul a fost raportat de numărul de urgență 112, iar o echipă de la Serviciul Județean de Ambulanță a fost trimisă pentru salvarea copilului (SAJ).

“Un tânăr de 13 ani din Deva a fost descoperit în fața locației, cu arsuri de clasele II, III și IV care acopereau aproximativ 70% din suprafața corpului. Pacientul era alert și agitat. A fost stabilizat la fața locului and transported to the Deva Unit of First Responders “Purtătorul de cuvânt al SAJ, Călin Dumitrescu, a declarat.

Potrivit acestuia, după investigații medicale, copilul a fost intubat, iar familia a decis să-l transporte la un spital din București cu un elicopter SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *