Dragnea, dezvăluiri șocante despre LISTELE de execuție pe care le făcea Statul Paralel – Gigi Becali, Gică Popescu, Marian Vanghelie, patroni de presă, de fotbal, jurnaliști

Dragnea, dezvăluiri șocante despre LISTELE de "execuție" pe care le făcea Statul Paralel - Gigi Becali, Gică Popescu, Marian Vanghelie, patroni de presă, de fotbal, jurnaliști

Liviu Dragnea a vorbit cu Realitatea PLUS ca parte a programului Culisele Statului Paralel despre cum să întocmească o listă a persoanelor angajate de Statul Paralel. Dragnea a povestit o serie de episoade și a dat nume specifice celor care au fost răniți.

“Tiți care sunt oameni care au fost incluși pe liste care au fost făcute, pentru că au fost făcute de Coldea.” Ei posedau calități umane într-o varietate de forme, dintre care prima erau liderii politici care aveau o opinie diferită decât aveau sau care erau văzuți de ei ca fiind patriotici și dificil de controlat, capabili să sugrume o anumită sferă de critică într-un anumit domeniu .

Lideri de opinie care ar putea deveni periculoși dacă numărul lor crește. Gigi Becali este unul dintre oamenii care îmi amintește de ea. Becali enerva pentru a deveni mai popular. Patroni ai cluburilor de fotbal, deoarece cred că patronii au potențialul de a deveni lideri de opinie.

Oameni de presă, oameni cu puncte de vedere bine articulate care sunt curioși și pun întrebări. Patronii presei.

Îmi amintesc de Gică Popescu, un om pe care îl respect, care a fost condamnat la închisoare pentru că nu a câștigat federația de fotbal. Este un fapt că știi ce faci.

Marian Vanghelie aparține grupului de oameni care furnizează detalii personale despre ei înșiși, precum și motivul principal al selecției lor. Marian Vanghelie nu a fost niciodată folosit nici de Maior, nici de Coldea. Nu am sentimente față de Traian Băsescu. Traian Băsescu nu mai este responsabil de statul paralel al lui Coldea.

Coldea a fost prezent în timpul războiului lui Traian Băsescu. Cred că este un ticălos, deși nu este chiar un tip rău. El avertizează că nu mai este potrivit să vorbim despre el, deoarece este discutat. Traian Băsescu a luat-o pe logodnica lui Elena Udrea, o prietenă.

Fapte ca aceasta nu sunt căutate.

L-am întrebat odată de ce se comportă în felul acesta și răspunsul său m-a surprins; el a spus că nu suntem singuri pe planetă și că trebuie să trăim într-o țară previzibilă care nu pune în pericol interesele maritale ale oamenilor cu care suntem asociați. Liviu Dragnea, Culisele Statului Paralel, a declarat: „Odată cu integrarea în UE, trebuie să înțelegem că și-a reafirmat angajamentul față de suveranitate, iar unele zone economice trebuie cedate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *