Dragnea: „Coldea mi-a spus că nu trebuie să ne sacrificăm interesele matrimoniale”.

Dragnea: „Coldea mi-a spus că nu trebuie să deranjăm interesele marilor puteri”

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat într-un episod din „Culisele Statului Paralel” că a purtat o discuție cu Florian Coldea, șeful adjunct al SRI, care a afirmat că România nu are nevoie să-și apere interesele maritime și că după aderarea la UE , nu ar mai fi suverani.

„Traian Băsescu a făcut tot ce a putut pentru a evita să fie închis la referendum. Dar nu el este cel care conduce statul paralel, ci Florian Coldea, care a petrecut tot războiul cu Băsescu. Este un personaj ticălos și viclean. Este timpul să vorbim despre acest personaj. Lui Băsescu și-a smuls surorile, Udrea și Fiica. Cei care știu sunt cei care caută o stare paralelă. A fost odată că am întrebat cu Coldea cum s-a realizat acest lucru.

Înseamnă că nu suntem singuri pe planetă, că trebuie să fim o țară previzibilă, că nu trebuie să punem în pericol interesele maritale și că, în urma aderării la UE, nu mai suntem suverani și că unele domenii trebuie să fie reglementate de corporații conjugale . În afară de Dedeman, revistele marile au apărut în magazine, romanticul și cartierul au dispărut și au ajuns în coșuri.

Am primit o ofertă de la un supermarket.

Franța aspiră să fie cea mai puternică forță din agricultură. România a încetat producția în 2017 și 2018, deplasând Franța și există o îngrijorare larg răspândită. Am făcut un lege pentru a reface vârfurile romantice.

Liviu Dragnea a declarat: „Fiecare domeniu de activitate este îngrijit de cineva din afară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *