Dragnea aruncă o bombă: Klaus Iohannis este responsabil pentru acuzarea sa – dar care este motivația?

Dragnea aruncă bomba: Pe Klaus Iohannis îl paște pușcăria - Care este motivul

Liviu Dragnea a vorbit cu Realitatea PLUS în cadrul programului Culisele Statului Paralel. Dragnea a declarat că este convins că președintele Klaus Iohannis îl va sancționa tocmai din cauza statutului paralel.

„Iohannis conduce cu un antebraț Statul Paralel, dar doar pentru o clipă”. Totul se bazează pe interese economice.

Ce mă face să cred că va plăti pucăria lui Iohannis: România este o țară de testare, construită bucată cu bucată, centimetru cu centimetru, pentru a vedea cât de rezistentă poate fi o țară fără a se revolta.

Voiau să vadă dacă există oameni puternici care să-i facă să dispară. Adrian Năstase a fost arestat pentru că a refuzat să coopereze cu serviciile secrete ale guvernului român și cu interesele externe ale țării. Deși este posibil ca Năstase să nu fie foarte esențial pentru mine, am făcut o serie de pași care au dus la o mare fericire și au acces limitat la companii străine.

Este un risc foarte mare ca Iohannis să fie găsit vinovat dacă se efectuează acest test. Oameni buni, așa cum am spus anterior, când vine vorba de ființe umane, nu este vorba atât despre fapte, cât despre oamenii care aduc aceste fapte. Din păcate, în România, aproape oricine poate fi luat oricând pentru orice și, din păcate, în România, o companie poate fi închisă oricând pentru orice și aruncată în faliment.

Nu există legi care să nu poată fi parafrazate de o structură ascunsă.

Nu am nicio dorință de a avea o răzbunare în fața nimănui, dar dacă nu se face nimic, voi ajunge acolo. “El știe cum lucrează cu Pahontu, ce măsoară sigur poate fi luat sau nu, poate acesta este motivat pentru care a dat foc țării și Coaliției de a blocheze numirile la Parchete,” Liviu Dragnea concluzionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *