Declarația halucinativă a medicului Nicolae Bacalbașa după ce a fost infectat cu coronavirus: „Superpopularitatea violentă necesită o reducere rapidă a populației lumii”.

Medicul Nicolae Bacalbașa, declarație halucinantă după ce a fost infectat cu coronavirus: "Suprapopularea violentă necesită reducerea rapidă a populației lumii"

Nicolae Bacalbașa a vorbit cu Realitatea PLUS în direct despre infecția cu coronavirus. De când a trecut prin boală și a descoperit existența acestuia, medicul consideră că este rezultatul unei conspirații globale pentru a limita populația.

“Riscul de a contracta o infecție gravă este extrem de mare și poate fi prezis doar cu dificultate și într-o perioadă scurtă de timp. Este dificil de spus ce cauzează omenirea. Povestile despre vaccinare și anti-vaccinare trebuie să fie spuse cu prudență. Pe la scară globală, povestea acestor infecții este oarecum ambiguă; menționează rețetele, violența suprapopulară și necesitatea de a reduce populația lumii de un număr mare de oameni fără a specifica cum ar fi realizat acest lucru. Un șef FMI, un franțuzoaică, susține că existența economică a persoanelor în vârstă este nejustificabilă “, potrivit medicului Nicolae Bacalbașa de la Realitatea PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *