“Cu Grindeanu s-a rupt relație atunci când a fost acasă la Iohannis”, spune Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: „Cu Grindeanu s-a rupt relația atunci când a fost acasă la Iohannis”

Potrivit liderului PSD Fostul, prietenia sa cu Sorin Grindeanu s-a deteriorat atunci când a făcut o vizită președintelui Klaus Iohannis acasă. Grindeanu s-a deconectat de PSD în prezent, potrivit lui Dragnea.

„Nu am mai vorbit de mult cu Grindeanu. Sorin s-a rupt lanțul atunci când he was at home in Iohannis, dus de Pahonțu. A început să devină din ce în ce mai neimplicat în treburile guvernamentale. Mihai Tudose îmi povestește despre asta. Am fost dispus să-l ajut în stabilirea unei cariere politice. M-a dezamăgit m-a dezamăgit m-a dezamăgit We construct a debate, but it falls flat on its face.

Nu credeam că este conectat la SRI, dar a fost în timp ce eram la Iohannis. L-am ajutat în realizarea obiectivului său de a ajunge la ANCOM. Există mai multe dosare în curs de soluționare în România. Această țată necesită două acțiuni: amnistie, cu excepții tradiționale, și amnistie fiscală. Când vine vorba de interpretări ANAF, nu există niciun motiv să credem că firmele românești vor avea șanse mai mari de a reuși.

Este cel mai puternic instrument care poate fi preluat dintr-o stare paralelă. Faptul că nu vom mai putea să amenințăm și să santajăm pe nimeni. Atunci știm că nimeni nu este o amenințare pentru nimeni. Mihai tudose perioada influențată de SRI, deși nu pot spune că este sigur.

Tudose fusese influențat de un consilier inflitrat. Sorin Grindeanu a fost împiedicat de Eduard Hellvig și aș vrea să schimb locuri cu el. George Iacob a fost un influencer total. Este necesară o modificare a legilor de funcționare ale SRI, SPP și SIE. Ei au fonduri mari care nu se află sub autoritatea Curtea de Conturi. Liviu Dragnea a declarat: „Am o problemă cu cei care conduc aceste structuri și îi folosesc pe acești oameni pentru câștig personal.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *