Conversații uluitoare în cadrul Statului Paralel – Dragnea recunoaște Kovesi cu pușcăria, cum îl amenință.

Conversații uluitoare în interiorul Statului Paralel - Dragnea recunoaște cum îl amenința Kovesi cu pușcăria

Liviu Dragnea a făcut publice detalii despre conversațiile pe care le-a avut chiar în statul paralel. Liderul PSD Fostul a vorbit cu Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel.

Liviu Dragnea a dat o serie de mărturii ilustrative despre modul în care se desfășoară conversațiile în statul paralel:

„Aceasta este o conversație pe care domnul Dâncu a purtat-o cu mine.
Eram în emisie cu Tăriceanu la două zile după ce ANAF hărțuia Antena 3 și eram nervos și agitat, așa că nu am performat. Când doamna Kovesi l-a abordat pe domnul Coldea și i-a spus că este acasă, i-am spus că trebuie să merg la baie și să am grijă de mine și de familia mea, așa că am acceptat să particip la o acțiune ANAF.

Aceasta este o conversație pe care numai eu am auzit-o. Direct de la domnul Coldea, mi-a confirmat-o.

„S-a întâmplat să fiu acolo și am renunțat la ei în sediu pentru că era vorba despre un protocol pe care trebuia să-l semnați cu SRI, nu eu, nu toți miniștrii și am auzit un dezacord între domnul COldea și un procuror care se plângea că un judecător nu a făcut ceea ce a promis, iar Coldea a promis că o va face “, explică Dragnea.

Liderul PSD explică ce nu a făcut atunci când toate aceste conversații au fost făcute publice:

„La acea vreme, decizia mea a fost că, dacă vorbim, fie că este vorba în 2014, 2015 sau 2013, nimeni nu mă va crede și nu vom fi în joc”. Vreau doar să știu ce părere aveți despre ceea ce nu făceam pe atunci. Decizia mea a fost să fac tot ce mi-a stat în putință pentru a descoperi această structură ofuscată.

Dintr-un motiv foarte simplu, nu m-am veselit până acum. Deciziile sunt luate de guvern, nu de mine. Comisia de control SRI a luat o decizie semnificativă. Din păcate, toți cei care au fost reținuți acolo au părăsit viteji și au fost tăiați la mijloc “, a spus Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *