Ceea ce are Liviu Dragnea: „Sunt plătit, am succes, iar Irina nu spumează” – conform documentelor oficiale ANI.

Ce avere are Liviu Dragnea: "Am salariu, câștigă și Irina, nu mor de foame" - Ce arată documentele oficiale de la ANI

Liviu Dragnea, care a fost invitat la Culisele Statului Paralel alături de Anca Alexandrescu, a fost văzut fiind întrebat de un număr mare de români cu privire la ceea ce a făcut în calitate de șef de cabinet al PSD. Dragnea a sosit cu documente de verificare ANI, care vor fi în posesia sa până în decembrie 2020.

“Am avut două investigații ANI despre ce este nevoie pentru a obține o sumă atât de mare de bani. Fac declarații anuale din 1996. ANI pe avere m-a anchetat din 2009 până în 2012. După trei ani, li s-a cerut să își clasifice respectivele muncă.

În 2017, ANI a fost vizitată de o persoană fizică. Cred că a fost o deputat USR.

Au verificat timp de trei ani, de acum până în 2020. Această lucrare mi-a fost livrată în decembrie 2020. Începând cu 1991, acest material a fost supus analizei. Au verificat tot ce putea fi verificat în țară, nu numai ANI, ci toate instituțiile implicate. Au verificat chiar și în afara țării. Autoritățile din Brazilia au declarat că nu au nicio informație și că nu au găsit niciun caz actual sau nerezolvat de minori sau interpusilor.

În acest acord, se menționează, de asemenea, că, dacă dețîn imobile, conturi sau alte proprietăți, acestea trebuie solicitate în SUA. În cele din urmă, lucrarea este notată. Deci, asta cu averea, această legendă cu zeci de milioane, cu sute de milioane de euro, fraților, din ceea ce cred eu, unul dacă face un milion în România nu cred că îl poate ascunde. Fără protecție, nimic nu este posibil.

Am un hotel în Turnu Măgurele, un apartament în Turnu Măgurele și un teren în Turnu Măgurele, unde se află hotelul. Nu am trăit niciodată o viață bugetată. Am fost prima inițiativă privată din sudul României în 1990. O companie cu scop de profit. Când am devenit prefect în 1996, aveam un complex hotelier, trei restaurante, două centre comerciale și trei reviste. Avem 96 de acri de teren și clădiri. Lucrez la capacitatea mea de aproape 20 de ani. Ceea ce aveam era pământ și am vândut o mulțime de terenuri și bunuri imobile, astfel încât să pot face un loc în Alexandria unde să-mi cresc copiii.

Acum trăiesc din 2 treimi din salariu pentru că o treime e sechestru. Cu ce câștigă Irina că salariu și ce câștig și eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a declarat Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *