VIDEO Protestele antivaccinare din mai multe țări au dus la violență și la o serie de arestări.

Proteste violente anti-vaccin

Proteste împotriva măsurilor anti-COVID au avut loc în mai multe țări din întreaga lume. Francezii au ieșit în stradă pentru a zecea duminică la rând pentru a protesta împotriva vaccinărilor obligatorii și a certificatelor verzi. În ceea ce privește tema vaccinărilor, am ieșit din casă și am ajuns în Londra. Potrivit Realitatea Plus, a existat violență în Australia, iar sute de oameni au fost arestați.

Autoritățile din Paris estimează că 17.000 de persoane au luat parte la proces. Alte orașe în care au avut loc proteste au inclus Toulouse, Montpellier și Lille.
Proteste au loc în urma anunțării Ministerului Sănătății că aproximativ 3.000 de persoane au fost suspendate din forța de muncă a sistemului de sănătate pentru refuzul vaccinării.

Proteste au avut loc în tot Regatul Unit. Londonezii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva administrării vaccinărilor copiilor. Manifestările au izbucnit atunci când autoritățile au anunțat că vaccinările vor fi disponibile copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.

Țările europene nu sunt singurele care au avut de-a face cu protestele. Manifestările au avut loc și în Australia.
Situația s-a deteriorat rapid, necesitând intervenția poliției cu lacrimogene și bastoane. Un total de 260 de persoane au fost arestate. Melbourne, orașul în care au avut loc proteste, se află în mijlocul primului blocaj al pandemiei. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că numărul de cazuri este destul de redus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *