VIDEO PNL Bătălia s-a mutat la mării’s malady. Cîțu, cu Vîlceanu în Vama Veche, Orban, cu tineretul liberal al lui Venus

Florin Cîțu și Ludovic Orban. Foto: Inquam / George Călin

Bătălia PNL a mutat în boala Mării Negre. Florin Cîțu, primul, a ajuns la Vama Veche, unde s-a plimbat și s-a relaxat la soare. I Ludovic Orban este găsit pe coastă, dar în Venus, unde a participat la o întâlnire a tinerilor liberali. Ei l-au întâmpinat pe liderul PNL, Liderul Orban, cu pancarte care spunea „Adevăratul Supererou al PNL este Ludovic Orban” și i-au făcut un cadou simbolic, potrivit Realitatea Plus.

Florin Cîțu a sosit dimineață la Vama Veche duminică, când a băut cafea cu ministrul de finanțe Dan Vîlceanu. Îmbrăcat într-un tricou de piatră, prima oprire este un carusel, urmat de o plimbare prin labirint.

Cu toate acestea, Venus a fost agitată. Ludovic Orban, adversarul său pentru președinția PNL, a fuzionat în mijlocul unui grup de tineri liberali care s-au angajat să-l susțină în Congresul din 25 septembrie.

”Pentru dvs., cea mai semnificativă decizie va fi luată pe 25 septembrie, deoarece ați locuit anterior în PNL și ați petrecut 30, 40 sau chiar 50 de ani acolo. „Partidul ăsta trebuie să aibă un viitor”, a spus Orban.

Liderul PNL a primit un cadou simbolic de la tinerii liberali: o fermă de scule, întrucât el este singurul care poate rezolva jocul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *