Un producător de automobile din țară este precaut cu privire la o furtună puternică.

Incendiu la o fabrică de mobilă. Foto: captură YouTube

Sâmbătă seara, o fabrică de case mobile din Râmnicu Vâlcea s-a oprit. Detectorii erau suspicioși cu privire la o casă și la un depozit de materiale. La periferia Sucevei, pompierii au avut de-a face cu un incendiu proporțional. Gospodărie-ului lui Ostra a fost jefuit de conținut, iar proprietarii au fost trimiși la spital.

Zeci de pompieri militari au intervenit să stinge fugacies at a mobile manufacturing plant in Bujoreni, județul Vâlcea. A changing room and a vehicle storage area were strewn together. Thankfully, no one was injured as a result of the fire.

În orașul Ostra, în județul Suceava, o gospodărie a fost mistuită de flăcări. Un bărbat de 46 de ani și o femeie de 62 de ani au fost descoperiți în casă. Amandoi au avut atacuri de panică și au fost avertizați să stea departe de locație.
Aproximativ 200 de metri de teren au fost invadate de proprietari. Animale, precum și o magazie cu 5 tonuri de furaje și lemne au fost complet neîncrezute. Pompierii a susținut că flăcările au fost aspirate din bucătărie de către un detector de fum defect. Incendiul a fost stins în mai puțin de patru ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *