Prognoza meteorologică pentru 19 septembrie – Temperaturi maxime de 27 grade Celsius. În ce zonă va avea loc ploua?

Prognoza meteo 19 septembrie - Temperaturi maxime de 27 de grade. În ce zone va ploua

Astăzi, temperaturile din jumătatea de nord a țării vor fi mai mici decât cele tipice pentru această perioadă a anului, rezultând innorări și o plouă temporară pe gheața arctică.

În zonele rămase, regimul termic va continua să fie definit de temperaturi în vecinătatea acelor date precise, poate cu atât mai mult în sudice și sud-estice, iar acest lucru va fi variabil. În majoritatea zonelor, vântul va fi intensificat, cu viteze cuprinse între 45 și 55 de kilometri pe oră. Se așteaptă ca temperaturile maxime să fie cuprinse între 13 și 26 de grade Celsius.

În București, vremea va fi mai fierbinte decât de obicei în această perioadă a anului. Vremea se va schimba, vântul se va intensifica, iar la rafala se vor înregistra viteze de 45 … 50 km / h. Temperatura maximă va fi de aproximativ 26 … 27 de grade Celsius.

La sfârșitul lunii, valorile termice vor fi mai ușor comparate cu perioada precedentă. Cerul va deveni temporar noros, în timp ce arii restrânse vor ploua. Vântul va ridica, mai ales în cursul zilei, și vă veți găsi în zona superioară, unde veți fi supus la rafale de peste 70 km / h.

De cele mai multe ori, vremea va fi frumoasă. Cerul va deveni mai senil, în timp ce vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări diurne (în general între 40 și 50 km / h). Temperaturile vor varia între 23 și 25 de grade Fahrenheit, cu minime între 15 și 17 grade Fahrenheit. Temperatura apei mării va fi între 19 și 21 grade Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *