OC an instanței decision Bărbatul suspectat că și-a ucis iubita a fost libertat in Sinaia.

proces instanta judecata tribunal

Bărbatul bănuit că și-a răpit iubitul în Sinaia după ce duminică a fost eliberat un dezacord. Deoarece a comis mai multe infracțiuni, procurorul a decis că poate fi cercetat pe cont propriu. În afară de acțiunile sale violente, a fost surprins și la volanul unei mașini fără permisiune.

Potrivit unor surse legale, procuratura a decis să aștepte judecata expertului medical, care va determina cauza exactă a decesului, deoarece nu au fost găsite semne vizibile de violență pe corpurile femeilor.
Potrivit anchetatorilor, nu există încă nicio dovadă de „legături de cauzalitate” între lovituri de stat și decese.

Anchetatorul, în schimb, pare să nu fie îngrijorat de faptul că suspectul a condus când i s-a suspendat permisul și după ce a consumat alcool.

Conform primelor rapoarte, relația victimei și atacatorului a început la câteva săptămâni după ce au fost descoperite pe Facebook. Sâmbătă, vom avea prima noastră întâlnire.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit când au luat masa la un restaurant la un moment în care trebuiau să fie așezați, în fața recepționistei.

În timpul bătăliei, femeile au fost rănite și închise, potrivit martorilor, provocând și menținând incontinența. Medicii staționați la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva situația.
După incident, agresorul a fugit de la fața locului, fiind urmărit de polițiști în orașul Comarnic, după zece minute.
Când a fost reținut, bărbatul a fost găsit în libertate, cu permisul de conducere suspendat și o alcoolemie de peste 1,40 grame pe mililitru de apă aerată.

Victima are 47 de ani, în timp ce suspectul, un ploieștean, are 51 de ani. Potrivit primelor rapoarte, femeia avea antecedente medicale cronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *