Notificare pentru asigurații orașului – Cine va acoperi costurile după ce ASF a acordat companiei permisul de funcționare?

Poliță RCA

Daniel Apostol, directorul de comunicare al ASF, a declarat vineri în e-newsletter „În culisele statului paralel” că cei care au polițe RCA la City Insurance vor fi evaluați de Fondul de garantare asigurat. Precizia începe atunci când ASF a acordat companiei de asigurări autorizația operațională.

City Insurance are peste 3 milioane de clienți.

Reprezentantul ASF a declarat că este destul de probabil ca Guvernul să emită o ordonanță de urgență săptămâna viitoare care să permită Fondului de garantare să preia dosarele.

Cei care comit infracțiuni RCA sunt estimate la milioane.
Adică, când vedeți că se formează un bub, acesta apare puroi și veți avea nevoie de intervenție chirurgicală.

ASF a întrerupt viața oamenilor, a adoptat o poziție puternică împotriva comportamentului ilegal, a practicilor neetice și a dezavantajoase și și-a revocat autoritatea de operare.

Acest lucru nu s-a făcut fără să ne gândim la ce se întâmplă cu deținuții RCA. Aceștia sunt protejați legal. ASF și guvernul au început un OUG în care Fondul de Garantare va prelua dosarele.

În conformitate cu acest OUG, care va fi prezentat guvernatorului în cadrul unei ședințe săptămâna viitoare, Fondul de Garantare și Asigurați va începe să efectueze plăți imediat pentru a acoperi datoriile restante.

„Vom avea o masă credală în care vom regăsi și servicii, precum și antreprenori din România,” Apostol clarified.

În timpul unei discuții despre ce se întâmplă cu cei care au RCA în oraș și au un accident în aceste zile, un reprezentant ASF a declarat că poliția este încă în vigoare până la adoptarea OUG.

”Serviciile care vor fi însărcinate cu recuperarea datelor din documentele pierdute trebuie să fie conștienți de faptul că Fondul de garantare nu este afiliat orașului.
„Fondul de Garantare și Asiguratorilor renunță la sumele necesare pentru a acoperi toate eventualele plăți de despăgubire”, a spus Apostol.

Decizie OUG care autorizează ministrul finanțelor să intre în posesia dosarelor Daunt ale fondului de garantare.

Cei care au făcut asigurări cu această companie au opțiunea de a anunța poliția și de a alege un alt asigurător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *