Momente de panică când călătoriți într-un autobuz – două persoane, însoțite de un tânăr custode.

Scandal într-un autobuz, în Galați

În urma unei lupte, un bărbat a fost amenitat cu un cuțit de doi pasageri dintr-un autobuz din Galați. oferul a observat o unitate de jandarmerie și a solicitat asistență publicului larg.

Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază.

Potrivit Jandarmerie Galați, o echipă însărcinată cu menținerea ordinii publice la Stadionul Oțelul, unde avea să aibă loc un meci de fotbal din Liga III-a, s-a făcut o cerere de a interveni într-un dezacord între două moduri de transport în comun.

Soferul autobuzului i-a văzut pe jandarmi și a luat mijloacele de transport în comun în dreptul lor, susținând că trei dintre băieți sunt agresivi, iar unul dintre ei are un cuțit și îi amenință cu ceilalți doi.

Când agresorul, un tânăr de 23 de ani, a observat că jandarmii urinau în mijlocul unui sistem de transport public, el a aruncat un cuțit printre bancherii autobuzului în încercarea de a le distra atenția.

”Cei trei bărbați, în vârstă de 20 de ani, 23 de ani și 33 de ani, au fost escortați dintr-un autobuz și, în lumina scandalului, au declarat că a existat un conflict spontan între ei pe baza unor neînțelegeri și reproșuri mai vechi și că unul dintre ei a încercat să se apere de ceilalți doi, solicitând ajutorul unui cuțit de 21 cm lungime, pe care îl purta sub tricepsul său.

Acești trei au fost reținuți de poliție. Doi dintre adolescenți au fost amendați în total cu 2.000 de lei pentru că au provocat vătămări corporale, au făcut declarații de amenințare și i-au pus în pericol pe alții cu fapte violente, în timp ce ceilalți trei vor fi cercetați pentru că nu au dreptul să folosească transportul public în comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *