Klaus Iohannis îi încurajează pe români să joace golf, care este sportul recomandat de stat.

Iohannis le recomandă românilor să joace golf

Klaus Iohannis i-a încurajat pe români să meargă la golf, un sport despre care președintele susține că nu este exclusiv și poate fi bucurat de oameni de toate vârstele. Jurnaliștii Realitatea Plus au calculat costurile asociate acestui sport.
”Mă bucur să întâlnesc aici sau mulțime de jucători de golf, un sport care nu este exclusiv și oferă o mare oportunitate de a petrece mai mult timp în natură și de a face niște exerciții fizice, mai ales în această epidemie care face dificilă participarea la o varietate de sporturi.

Golful poate fi jucat la orice vârstă, așa că încurajează cât mai mulți oameni să îl încerce. Este un sport frumos care aduce multă bucurie ”, a spus Iohannis la acordarea premiilor la un turneu de golf din Alba.

Când ne gândim la jocul de golf, există o mulțime de lucruri de luat în considerare. Pentru început, abonamentul și pachetul de 10 conferințe costă mai mult de 3.500 de lei atunci când sunt cumpărate împreună și sunt prețuri moderate. De asemenea, sunt necesare echipamente: un cărucior de golf costă în jur de 1.400 de lei, dar poate costa până la 6.000 de lei. Crosele reprezintă o investiție suplimentară semnificativă, deoarece un set întreg poate costa până la 3.600 lei. Dacă includem amestecurile, va trebui să scoatem 1.400 de lei din buzunare pentru 200 de bucăți.

CÂT COSTĂ SĂ JOCI GOLF

Abonament de 4 luni: 1.800-2.220 lei
1.600 lei fiecare pachet de zece lecții
Golf carucior: 1.400 – 6.000 lei
3.600 lei pentru un trandafir de golf
1.400 lei pentru 200 mingi
Tricou, adidași, pantaloni scurți și un smidgeon al unui smidgeon al unui

TERENURI DE GOLF ÎN ROMÂNIA

Teleac, jud. Alba
Pianu de Sus, jud. Alba
Cluj-Napoca, jud. Cluj
Sânpaul, jud. Cluj
București
Potigrafu, jud. Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *