Florin Cîțu are reflexe de joc și joacă poker cu Guvernul. Dacian Cioloș: Florin Cîțu are reflexe de joc și joacă poker cu Guvernul.

Dacian Ciolos si Dan Barna (Inquam George Călin)

Premierul Florin Cîțu „are reflexe de gamer” și „joacă poker cu guvernul”, potrivit lui Dacian Cioloș. Drept urmare, nu mai are voie să colaboreze cu el, în calitate de co-președinte al USR-PLUS.
Cioloș a explicat că în primele 8-9 luni de la formarea Coaliției, el a demonstrat că USR-PLUS nu poate lucra cu Florin Cîțu, susținând în primul rând că este imprevizibil.

”Nu, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să continuăm să guvernăm cu Florin Cîțu și nu pentru că ne este frică de el; este pentru că vrem un lider cu care să putem lucra, simplu și simplu. Am încercat în jur de 8-9 luni cu Florin Cîțu să-l fac să meargă.

A put pe the agenda de zi forcitor și provocator acel proiect controversat cu investiții locale, a gotten away from the Ministry of Justice, but who is the child răzgâiat, till later? Cine este, la urma urmei, căruia nu-i place să lucreze într-un grup?

„Nu există această variantă, nu pentru că avem o remediere cu Florin Cîțu ca persoană, ci pentru că am încercat deja de doi ani și nu are rost să încerc din nou, deoarece atunci va fi evident că părăsim guvernul pentru că, așa cum spune Florin Cîțu, suntem neobișnuiți și imprevizibili ”, a declarat duminică co-președintele USR-PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *