Cătălina Ponor trece cu greu! Procurorii, luați o decizie în ultimul moment

Cătălina Ponor, în lacrimi

Cătălina Ponor trece printr-o serie de clipuri sângeroase despre propriul ei obiectiv.

După aceea, un gimnast român a primit o vestă de procuror, ceea ce îi va afecta fără îndoială viața.

Pentru a înțelege de ce este necesar să fii o olimpică campioană multiplă, trebuie mai întâi să fii o olimpică campioană multiplă.

Cătălina Ponor, cea mai faimoasă gimnastă a României, trece printr-un petic dur acum, deoarece procurorii au cerut închiderea vitregului său!
Florin Bărbascu, tatăl vitreg al lui Cătălinei Ponor, va decide dacă va intra sau nu în închisoare ca urmare a controversei în care a fost implicat la începutul lunii martie, când a agresat doi polițiști locali. Cazul său va fi audiat o dată pe lună și va afla dacă va fi condamnat la închisoare sau dacă va fi obligat să plătească o amendă pentru un incident care a avut loc la începutul anului.

Potrivit wowbiz.ro, Florin Bărbascu se confruntă cu o pedeapsă maximă de nouă ani de închisoare, șase pentru furt și trei pentru încălcarea legii, dar are opțiunea de a scăpa cu un târg sau de a fi condamnat de un judecător.

Amintiți-vă că evenimentul a avut loc pe 6 martie, la ora 9:00, când un bărbat a încercat să intre în incinta sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, al cărui administrator este. În urma evenimentului, cei doi polițiști locali au fost duși la spital.

Autoritățile au deschis un dosar de urmărire penală împotriva lui Florin Bărbascu pentru încălcarea legii. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au luat această decizie după ce au examinat mai multe documente și au inspectat imagini preluate de la camerele de supraveghere din zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *