Bolnavii de cancer, victime ale efectelor secundare ale pandemiilor: în 2019, 88% dintre cei tratați au murit. ”Este crimă!” exclamă Cezar Irimia.

Situație gravă a bolnavilor de cancer

Pandememia nu a oferit pacienților cu cancer nicio șansă. Cezar Irimia, Președinții Alianței cronicilor, a declarat exclusiv pentru Realitatea Plus că 88% dintre pacienții cu cancer tratați în 2019 au murit. El susține că în Zadar au fost interceptate mai multe semnale de avertizare.

”Din păcate, 88% dintre cei tratați în 2019 au dispărut și nu avem altă opțiune decât să presăm Casei Naționale pentru transparență. Pentru prima dată în istoria Casei Naționale, o cifră atât de devastatoare a fost făcută publică și nu putem spune altceva decât că vom fi victime ale efectelor colaterale ale COVID în 2020 și nimeni nu ne-a gândit din nou că vom să nu fim admiși în spitale, că nu vom fi obligați să plătim PCR până când nu va fi aprobat de guvern, că nu vom avea acces la medicamente și că nu vom avea acces la investigații. În 2020, am primit o serie de semnale de alarmă, dar nimeni nu pare să fie atent. Cezar Irimia declară: “Este crimă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *