4 bărbați au fost reținuți în urma atacurilor asupra a doi jurnaliști și a unui militant de vârstă mijlocie.

4 bărbați, reținuți după agresarea celor 2 jurnaliști și a unui activist de mediu

Patru bărbați care au smuls cadavrele a doi jurnaliști și un activist pentru drepturile civile care lucrau la un documentar despre recoltarea ilegală a pădurilor în județul Suceava au fost reținuți de poliție. Agresorii au vârste cuprinse între 24 și 44 de ani și au fost supuși orelor de control al poliției.

Aceste patru persoane vor fi cercetate pentru acte de violență și conduită dezordonată.

Un activist de mediu și doi jurnaliști au fost arestați în timp ce filmau un documentar despre tăierea ilegală a copacilor. A avut loc o agresiune pe raza unui ocol silvic privat în zona Panaci.

„Peste 30 de polițiști din cadrul IGPR și IPJ Suceava au efectuat cercetări investigative și penale într-un sistem unificat, demonstrând diligența necesară pentru exprimarea și menținerea calității procesuale a victimelor, precum și pentru cercetarea activităților infracționale ale persoanelor acuzate de săvârșirea infracțiunilor. au fost investigații în curs de desfășurare la fața locului, pentru a completa materialul probatorului cu sprijinul structurilor criminalistice și pentru a desfășura activități de investigație complexe, precum localizarea suspecților și determinarea gradului de participare criminală “IPJ Suceava a primit un mesaj de la IPJ.

Agresorii au fost acuzați în restul IPJ Suceava, cu intenția de a fi prezentați Parchetului în fața Judecătoriei Vatra Dornei, iar apoi instanțelor cu cerere de detenție preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *